Blog


Kunnen we nog bruggen bouwen?

30 oktober 2021


Ik maak me momenteel zorgen over ontwikkelingen in onze samenleving. Door het beleid en de maatregelen rond de pandemie is er een tweedeling ontstaan. Zij die ervoor kiezen om mee te doen met hetgeen de regering van hen vraagt en zij die ervoor kiezen dat niet te doen. Door allerlei maatregelen, door berichtgeving in de […] Lees verder »

Coachruimte Enschede weer in gebruik

7 december 2020


  UPDATE: per 1 december mondkapjes verplicht in algemene verblijfsruimtes In de afgelopen weken zijn diverse versoepelingen van de corona-maatregelen doorgevoerd. Ik heb even afgewacht hoe dit zou verlopen. Inmiddels heb ik besloten om met ingang van dinsdag 2 juni weer gebruik te gaan maken van mijn coachruimte aan de Hengelosestraat 100 in Enschede. Dit […] Lees verder »

Coaching online? Het werkt.

22 april 2020


De maatregelen in verband met het coronavirus zullen nog een tijd voortduren. Onduidelijk is hoe lang de “intellectuele lockdown” gaat duren, maar wel weten we nu dat het versoepelen van de maatregelen heel geleidelijk en voorzichtig zal verlopen. Het uitgangspunt “Verlaat je huis alleen als het nodig is en werk zoveel mogelijk thuis” blijft nog […] Lees verder »

Gesloten tot 28 april, wel coaching online

3 april 2020


Een paar weken geleden was er al de mededeling dat de activiteiten van Veldhuis training & coaching stil gelegd werden tot 6 april. Afgelopen week heeft de overheid de maatregelen in verband met corona verlengd tot 28 april. Dit betekent dat mijn praktijkruimte voorlopig gesloten blijft. Omdat de periode nu wel lang gaat duren, heb […] Lees verder »

Corona maatregelen: gesloten t/m 6 april

13 maart 2020


Nu de overheid heeft besloten scholen, sportstudio’s, horeca etc. te sluiten tot 6 april en ons vraagt om sociale contacten te beperken en tenminste 1,5 meter afstand te houden tot een ander, is het moment gekomen waarop ik ook besluit de activiteiten binnen Veldhuis training & coaching stil te leggen tot en met 6 april. […] Lees verder »

Volgende pagina »