Blog

Coachruimte Enschede weer in gebruik

7 december 2020

 

UPDATE: per 1 december mondkapjes verplicht in algemene verblijfsruimtes

In de afgelopen weken zijn diverse versoepelingen van de corona-maatregelen doorgevoerd. Ik heb even afgewacht hoe dit zou verlopen. Inmiddels heb ik besloten om met ingang van dinsdag 2 juni weer gebruik te gaan maken van mijn coachruimte aan de Hengelosestraat 100 in Enschede. Dit betekent dat het weer mogelijk is daar coachgesprekken te laten plaatsvinden. Daarnaast blijft ook videobellen mogelijk.

Voor de coachruimte houd ik me aan de geldende voorschriften en aan het protocol dat door de overkoepelende organisaties in de integrale en complementaire zorg (CAM-professionals) is opgesteld. Onderaan dit bericht staat een link naar het document met de regels waaraan we ons houden voor jouw en mijn gezondheid. Desinfectiegel en tissues zijn in de coachruimte beschikbaar. Daarnaast plaats ik een verstuiver met Tea Tree etherische olie. Volgens de aromatherapie werkt Tea Tree o.a. antibacterieel, antiviraal en versterkt het de weerstand.

We bespreken samen welke werkwijze (fysiek of online) jouw voorkeur heeft.

Link naar document: Regels coachruimte in corona-tijd.