Blog

Gesloten tot 28 april, wel coaching online

3 april 2020

Een paar weken geleden was er al de mededeling dat de activiteiten van Veldhuis training & coaching stil gelegd werden tot 6 april. Afgelopen week heeft de overheid de maatregelen in verband met corona verlengd tot 28 april. Dit betekent dat mijn praktijkruimte voorlopig gesloten blijft.

Omdat de periode nu wel lang gaat duren, heb ik besloten om coaching online (via videobellen) aan te bieden. Dat zal even wennen zijn, vooral voor mijzelf. In de afgelopen week heb ik al mogen ervaren dat door online contact processen in gang kunnen blijven.

Ik neem met al mijn coachees contact op om te overleggen in hoeverre coaching online mogelijk en gewenst is.

Mocht je nog niet bij mij bekend zijn en deze vorm van coachen willen ervaren, neem dan contact met me op om te overleggen wat mogelijk is.

 

Dewi Sri – godin van de rijst

Als foto bij deze tekst heb ik gekozen voor een foto die ik maakte in de rijstvelden van Jatiluwih op Bali. Rijst wordt in diverse culturen gezien als bron van al het leven. Als symbool van geluk en vruchtbaarheid. De godin van de rijst zorgt ervoor dat al haar onderdanen te eten hebben.