Training (ook incompany)

Training is een traject van een bepaalde tijd waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Afhankelijk van de duur van de training komen er diverse thema’s aan de orde die je inzicht geven in wie je bent, wat je wilt en hoe je je doelen kunt bereiken. Het is vooral samen leren. Doordat je met anderen de training doorloopt, leer je jezelf beter kennen in de interactie met je medecursisten. Ik ben ervan overtuigd dat je jezelf het beste kunt leren kennen in hetgeen je gespiegeld krijgt door anderen. Is dit wat ik wil? Is dit het effect dat ik in gedachten had? Als ik een ander effect wil, wat kan ik dan veranderen? Je kunt de ander immers niet veranderen, maar wel jezelf.

Doordat je jezelf beter leert kennen, je bewust wordt van wat en hoe je dingen doet, zegt en voelt, kun je sturing geven aan jouw leven. Wat vind ik belangrijk? Wat wil ik bereiken en hoe kan ik dat doen. In een training worden je diverse oefeningen aangeboden die je samen met je medecursisten doet. Jij gaat in de interactie met anderen ontdekken hoe het voor jou werkt. Door jezelf te leren kennen, kom je meer in verbinding met jezelf en je omgeving en kun je van daaruit zelfsturend handelen en doelen bereiken.

Veldhuis training & coaching biedt zelfstandig trainingen aan en werkt samen met andere trainers om cursussen en opleidingen aan te bieden.

Ontwikkel meer autonomie in relatie tot je omgeving. Jij kunt dat leren!