Workshops (ook incompany)

Workshops zijn activiteiten van eenmalige aard. Rond een bepaald thema doe je een verkenning en ga je ontdekken wat er in jou wordt aangeraakt, wat het voor jou betekent.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op. Geplande workshops worden op deze pagina gepubliceerd.

 

Ben ik de ervaring die ik leef?

 

 

 

Een 2-daagse workshop

om te ontdekken

hoe identiteit zich ontwikkelt.

 

 

Hoor jij iemand wel eens zeggen: “Zo ben ik nu eenmaal!”? Of zeg je het zelf wel eens? Hoe zou het zijn als je dit omvormt tot “Zo ben ik geworden.” Degene die we zijn, het gedrag dat we laten zien is immers een reflectie van de ervaringen die we in ons leven hebben opgedaan. Het is een resultaat van de ontwikkeling van onze “IK”. Je zou kunnen zeggen dat onze Ik bestaat uit meerdere Ikken, meerdere delen van en in ons zelf. Positieve ervaringen leiden tot het ontwikkelen van gezonde delen. Stressvolle, heftige ervaringen kunnen tot verwonde delen leiden, waarmee we niet meer in contact zijn. Daardoor ontstaan er delen die ons in staat stellen ons leven te leven, de zogenaamde overlevingsdelen.

Vanuit welke delen leef jij en kun je dat bij jezelf herkennen?

Door te herkennen hoe deze delen een rol spelen in jouw leven en in jouw omgeving, kun je ze gaan erkennen en ben je in staat iets te veranderen in je doen en laten, als je dat wilt. Hierdoor ontstaat er meer autonomie in jouw leven. Je bent beter in staat het stuur in handen te nemen en te bereiken wat je graag wilt voor jezelf. Je kunt invulling geven aan jouw verlangen, jouw wensen.

Tijdens de 2-daagse workshop maken we vooral gebruik van de IoPT-methode van Dr. Franz Ruppert (identiteitgeoriënteerde psychotraumatheorie en -therapie). Door middel van diverse oefeningen en opstellingen maak je kennis met deze manier van werken en ga je ontdekken hoe je de delen in jezelf kunt herkennen.

Trainers: Anita Bunt (www.anitabunt.nl) en Erik Veldhuis (www.veldhuistrainingencoaching.nl)

Kosten: De 2-daagse kost € 195,-, inclusief een lunch op beide dagen.

Data: stuur een e-mail, dan houden we je op de hoogte