Coaching (ook online)

Coaching is een traject van individuele begeleiding. Als coach loop ik een tijdje mee op jouw pad door het leven om je te ondersteunen in jouw bewustwording. Soms is één gesprek al voldoende om zelfstandig de stappen te kunnen zetten die je wilt, vaak is er een reeks van gesprekken. Er is geen vastgestelde termijn. Afhankelijk van de ‘hulpvraag’ die er bij je leeft, het verloop van de coachgesprekken en de vorderingen die je maakt bepalen we na ieder gesprek samen hoe en of we verder gaan. Het is altijd een mooi moment om samen te constateren dat de coachee zelfstandig verder kan en de gesprekken niet meer nodig heeft. Uiteraard kunnen we samen een inschatting maken van de periode die nodig is. Lees verder »

Training

Training is een traject van een bepaalde tijd waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Afhankelijk van de duur van de training komen er diverse thema’s aan de orde die je inzicht geven in wie je bent, wat je wilt en hoe je je doelen kunt bereiken. Het is vooral samen leren. Doordat je met anderen de training doorloopt, leer je jezelf beter kennen in de interactie met je medecursisten. Ik ben ervan overtuigd dat je jezelf het beste kunt leren kennen in hetgeen je gespiegeld krijgt door anderen. Is dit wat ik wil? Is dit het effect dat ik in gedachten had? Als ik een ander effect wil, wat kan ik dan veranderen? Je kunt de ander immers niet veranderen, maar wel jezelf. Lees verder »

Workshops

Workshops zijn activiteiten van eenmalige aard. Rond een bepaald thema doe je een verkenning en ga je ontdekken wat er in jou wordt aangeraakt, wat het voor jou betekent. Lees verder »