Coaching (ook online)

Coaching is een traject van individuele begeleiding. Als coach loop ik een tijdje mee op jouw pad door het leven om je te ondersteunen in jouw bewustwording. Soms is één gesprek al voldoende om zelfstandig de stappen te kunnen zetten die je wilt, vaak is er een reeks van gesprekken. Er is geen vastgestelde termijn. Afhankelijk van de ‘hulpvraag’ die er bij je leeft, het verloop van de coachgesprekken en de vorderingen die je maakt bepalen we na ieder gesprek samen hoe en of we verder gaan. Het is altijd een mooi moment om samen te constateren dat de coachee zelfstandig verder kan en de gesprekken niet meer nodig heeft. Uiteraard kunnen we samen een inschatting maken van de periode die nodig is.

Vele vragen kunnen je in jouw leven bezighouden. Daar heb ik op voorhand geen weet van en elke suggestie die ik zou doen sluit andere mogelijkheden uit. Daarom onderzoeken we in het eerste gesprek samen wat jouw ‘hulpvraag’ is. Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Wat helpt jou richting meer zelfsturing? Wat vind jij belangrijk? Wat is jouw verlangen? Welke dromen heb je?

Wat ik je kan bieden is een luisterend oor zonder te oordelen. Iedere keer opnieuw stem ik me af op jou met jouw ‘hulpvraag’ in het achterhoofd. Ik zal je spiegelen in hetgeen je zegt en laat zien of juist níet zegt en níet laat zien. Dit doe ik door mijn waarneming met je te delen en te onderzoeken of je dit herkent. Daarbij maak ik gebruik van modellen en oefeningen, die jou inzicht kunnen geven. Ik zal je veel vragen stellen en je ondersteunen bij het vinden van jouw antwoorden. Ik weet niet wat goed is voor jou, dat weet alleen jij. Ieder mens is immers uniek.

Coaching vindt plaats in een vertrouwelijke setting. Samen met jou én in jouw tempo wordt gewerkt aan het vinden van inzichten, zodat jij keuzes kunt maken, zodat jij weer in verbinding komt met jezelf en je omgeving. Dat heeft direct positieve effecten op jou en je omgeving (privé en werk). Je krijgt weer regie over jouw leven.

Neem de regie terug en kom weer in balans. Jij verdient het!

 

Tarieven coaching:

€ 125,- incl. btw voor particulieren per coachgesprek van 1 – 1,5 uur

€ 125,- excl. btw voor bedrijven, instellingen, organisaties e.d. per coachgesprek van 1 – 1,5 uur.